Victòries de CN Terrassa i Sferic contra rivals directes

Bona jornada pels representants terrassencs a la Primera Catalana masculina de bàsquet. Tant Sferic com CN Terrassa van guanyar en dos duels contra rivals directes.

L’èpica es va viure al pavelló del carrer Faraday, on els de la Sagrada Família es van imposar el Vendrell després de dues pròrrogues. Comandat altra vegada per un Vilavella excels en la direcció de joc i en l’anotació, amb 26 punts, l’Sferic va fer un bon inici de partit, acabant el primer quart 23 a 16. En el segon, el Vendrell fa fer un pas endavant i va remuntar el resultat, marxant al descans amb quatre punts d’avantatge. La segona part va seguir igualada fins al 61 a 61 final. En la primera pròrroga l’Sferic va agafar avantatge, però quatre tirs lliures consecutius de Mateo, màxim anotador del partit amb 30 punts, retornava l’empat, aquest cop a 72. Amb les forces que justejaven i amb Vilavella exclòs amb cinc faltes, l’Sferic va tirar d’ofici per endur-se la victòria per 86 a 83. Ara és sisè amb 29 punts.

Per la seva banda el CN Terrassa va aconseguir una victòria molt important contra el Barberà, que l’allunya de la zona de descens i, a més, li permet assegurar-se el bàsquet ‘average’. El Natació va sortir entonat. Els punts de Monterrubio i Rodó li permetien portar la iniciativa al marcador en tot moment, però el Barberà no es desconnectava del partit. Va ser al tercer quart que els visitants es posaven per davant el marcador per primera vegada, i s’arribava als darrers deu minuts 53 a 54. En un últim quart ple de nervis, Rodó va anotar nou punts consecutius que acabarien sent decisius per al CN Terrassa, guanyant, al final, per 78 a 72. Aquesta victòria el col·loca en onzena posició a la classificació.