Vint nedadors del CN Terrassa participen al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern

La piscina Nova de l’Escullera del CN Barcelona acollirà des d’aquest dijous i fins diumenge el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres. La competició, que s’ha presentat aquest dimarts, aplegarà més de 500 nedadors procedents de 120 clubs diferents.

El CN Terrassa participa amb 20 nedadors i suposarà el debut d’Eugeni López en una gran cita estatal al capdavant de l’equip. En categoria masculina, les opcions de medalla passen per Albert Puig. Tot i les molèsties físiques a l’espatlla, el terrassenc aspira a podi en els 50 metres esquena.

Es preveu, però, que la collita de metalls sigui més àmplia en l’apartat femení. El nou flamant fitxatge, Melani Costa, i Carmen Herrero poden penjar-se medalla en totes les proves que neden. Evelyne Álvarez estarà entre les millors en la seva especialitat, la braça, al igual que Carla Campo en les proves de papallona. Respecte als relleus, hi ha opcions de podi al 4 per 50 metres estils femenins.

El Campionat d’Espanya comptarà amb les primeres espases de la natació estatal, com la barcelonina Jessica Vall. Molts d’ells busquen en aquesta competició les mínimes per a l’Europeu. Tot i ser preparatiu per al Campionat d’Europa, la cita de Barcelona no és la prioritària per al CN Terrassa. Ho serà la Copa d’Espanya de Clubs, que se celebrarà del 21 al 23 de desembre al CN Sant Andreu.