Visita a les obres de la futura seu d’AVAN a Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i Alba Barnusell, presidenta delegada de l’Àrea de Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, han visitat aquest dijous al matí les obres de l’espai que acollirà la futura seu de l’entitat AVAN a Terrassa.

També hi han participat altres membres del consistori i representants de la Diputació de Barcelona. AVAN ha rebut una subvenció de la Diputació per a la seva adequació el 2022 i 2023 per un import de 400.000 euros.

L’Ajuntament de Terrassa va cedir la nau de l’antiga fàbrica tèxtil Pont Aurell i Armengol a la Fundació AVAN l’any 2021 a través d’un conveni de cessió d’ús gratuït de l’edifici a l’entitat per un període de 50 anys.

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia hi instal·larà un centre d’atenció integral i especialitzada per a persones i famílies amb malaltia neurològica, amb diferents projectes i programes per respondre a les necessitats d’aquestes persones. Alhora, també preveu la utilització del nou equipament com un espai de formació, prevenció i divulgació de temes relacionats amb la neurologia i les malalties neurològiques i com un espai on crear, juntament amb altres agents de la ciutat, nous projectes i noves propostes per a continuar millorant la qualitat de vida de les persones. Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3 de “Salut i Benestar”.

240201 Visita Seu Avan (7)

Foto: Ajuntament de Terrassa