Visita d’Antics Diputats del Parlament a Terrassa

L’alcalde de Terrassa acompanyat d’altres regidors han ofert aquest dimecres al matí, una recepció oficial a una vintena d’exdiputats al Parlament de Catalunya. Membres de l’Associació d’Antics Diputats al Parlament de Catalunya encapçalats per la seva Presidenta Núria de Gispert han visitat durant tot el dia els principals atractius turístics de la ciutat com ara la Seu d’Ègara, la Masia Freixa o l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Entre els antics Diputats hi havia els terrassencs Josep Casajuana, Ferran Pont i Magí Cadevall que han exercit d’amfitrions. En la recepció l’alcalde els ha regalat el recentment publicat llibre Una Història de Terrassa, mentre que l’entitat de Diputats ha fet entrega d’un objecte amb la reproducció de la façana del Parlament.

Abans, els representants també han signat al Llibre d’Honor de la ciutat. La també Expresidenta del Parlament de Catalunya ha tingut un record pel Diputat Josep Rull. L’Associació d’Antics Diputats al Parlament de Catalunya organitza unes tres o quatre sortides l’any per conèixer millor tot el territori de més aprop. Un costum que de vegades han hagut d’aplaçar per la delicada situació política. La pròxima sortida serà la comarca d’Osona i la seva capital Vic. L’entitat també fa un viatge institucional a l’estranger que aquest any serà a Eslovènia.