Mnactec Voltes Teulada

El MNACTEC se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

El cap de setmana del 14 i 15 d’octubre, el MNACTEC oferirà jornades de portes obertes i diverses activitats gratuïtes amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni 2023.

Les propostes inclouen un espectacle de llanterna màgica a càrrec de l’il·lusionista Sergi Buka, un concurs de fotografia, visites guiades a les voltes de la teulada i a les sales de reserva del MNACTEC, i visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil. També s’organitzarà una visita guiada a les sales de reserva externes del Museu a Cervera, un espai que conserva més d’un miler d’objectes de grans dimensions pertanyents al patrimoni industrial, tècnic i científic de Catalunya.

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren anualment a tot Europa. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials com els museus obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni.

Programa d’activitats

El dissabte 14 d’octubre, el MNACTEC farà jornada de portes obertes de 10.00 a 14.30 h i de 15.30 a 19.30 h. Durant tot l’horari d’obertura del museu tindrà lloc el II Concurs de fotografia MNACTEC Inspira, una proposta de 4 reptes fotogràfics als espais del Vapor Aymerich, Amat i Jover. Al matí s’oferiran dues visites guiades a les sales de reserva internes del Museu i el taller de restauració. A la tarda s’oferirà l’espectacle La llanterna màgica, de l’il·lusionista Sergi Buka i diverses visites a les voltes de la teulada i visites teatralitzades per conèixer l’antiga fàbrica tèxtil.

El mateix dissabte al matí, a Cervera, s’organitzarà una visita guiada a les sales de reserva externes del museu, a càrrec del director del MNACTEC, Jaume Perarnau.

El diumenge 15 d’octubre, el MNACTEC farà portes obertes de 10.00 a 14.30 h. Durant tot l’horari d’obertura tindrà lloc el II Concurs de fotografia MNACTEC Inspira i s’oferiran diverses visites guiades a les voltes de la teulada i visites teatralitzades a la fàbrica tèxtil.