Viu Una Fira Modernista A Ritme De Jazz Amb El Cafè De L’aula2

Viu una Fira Modernista a ritme de Jazz amb El Cafè de l’Aula

Aprofitant la Fira Modernista el Jazz Club d’El Cafè de l’Aula ha programat un seguit de propostes per aquest dissabte.

La programació comença a l’hora del vermut, amb el Dixie Jazz del Josemi Moraleda Dixie Trio. Aquest trio compta amb 3 dels músics amb un llarg recorregut dins el panorama del jazz i del swing del país. A més, dos dels integrants pertanyen a la mítica La Vella Dixieland. La banda es va crear per acostar el jazz dels anys 20, 30 i 40 al públic. 

Per acabar la jornada, i dins la programació habitual dels dissabtes, actuarà l’August Tharrats acompanyat de la magnífica Sofian Dhondt. També comptaran amb la col·laboració de Pinyu Martí, bateria de La Vella Dixieland.

Des de Flandes ens arriba aquesta magnífica cantant que ha fet moltes de les seves gires, concerts i gravacions, destaca la gira europea del musical Grease i la seva tasca en la direcció de la coral L’ets Go Urban a Anvers. Per aquest concert l’acompanyarà August Tharrats, considerat el pioner del piano blues i boogie a casa nostra i membre fundador de bandes com Blues Messengers, Tandoori LeNoir o Txell Sust & August Tharrats Trio.