Vivir En Una Casa Prendida Fuego2

‘Vivir en una casa prendida fuego’, un espectacle multidisciplinar al Parc de Vallparadís

El proper 12 de març,   L’Embarral portarà  un espectacle acabat d’aterrar d’Argentina al Parc de Vallparadís.  Julieta Koop i Danae Cisneros, sumant-s’hi Emilia Dulom i Rocío Jesús interpretaran Vivir en una casa prendida fuego. Es tracta d’una peça multidisciplinar amb un recorregut teatral amb auriculars. Així, a companyia terrassenca aprofitant que comencen gira per la península i cap a Europa, les ha volgut portar a Terrassa.

Així doncs, el públic podrà recorre i redescobrir el parc trobant escenes com si fossin estacions, al mateix temps que escolta un relat amb auriculars. Es tracta d’una experiència performàtica sonora, que combina l’actuació de quatre actrius amb un text narratiu també interpretat per elles.

Una fotografia feta per la persona estimada i un viatge a Madrid són la porta d’entrada cap a allò inconfessable de l’enllaç amorós. Tot el que es pensa i no es dic, tot el que es pregunta sobre l’altre i no ho se sap. El que és irrefrenable com una manera de viure l’amor: el desbordament, la insatisfacció constant, la infatuació. L’amor a la distància i la professió. El desig.

Aquesta proposta escènica es podrà veure en dues sessions una a les 5 de la tarda i l’altra  a dos quarts de 7 del vespre.