Voluntariat online per continuar la seva tasca de suport als col·lectius més vulnerables

L’Associació de Voluntaris de “la Caixa”ha posat en marxa diverses iniciatives de voluntariat online per continuar amb la seva tasca de suport als col·lectius més vulnerables en la situació actual provocada pel coronavirus. D’aquesta manera, més de 500 voluntaris estan organitzant,  iniciatives digitals dirigides a diversos col·lectius. Aquesta acció s’ha iniciat amb el projecte “Cartes contra la soledat”, impulsat per acompanyar en el dia a dia a la gent gran confinada. 

A més d’aquesta acció, s’han impulsat desenes d’iniciatives digitals dirigides a altres col·lectius, com activitats de sensibilització de la síndrome de Down, classes de cuina virtuals, contes en línia per a nenes i nens, propostes de manualitats en família, contacte amb residents d’ASPACE o el projecte mascaretes solidàries, que consisteix en crear mascaretes casolanes amb patrons prèviament rebuts telemàticament per lliurar-les a hospitals en col·laboració amb el Govern d’Aragó.

També s’està col·laborant amb diverses entitats del territori, d’entre les que destaca la iniciativa “No esteu sols”, liderada per l’Hospital Clínic.L’objectiu se centra en aconseguir que els malalts i els professionals se sentin més acompanyats. 

Totes aquestes propostes edstan obertes a tots els voluntaris. Aquesta nova iniciativa s’emmarca dins de #AmbTuAraMésQueMai, que engloba les diferents mesures que està llançant l’entitat per a ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues a les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d’euros per a pimes i autònoms, entre d’altres. Així, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l’esforç del banc i de tots els seus empleats per a estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils.