Vox demana mesures contra les okupacions al ple d’octubre

El grup municipal de Vox presenta una proposta de resolució al ple d’octubre per demanar mesures urgents contra les okupacions. Diuen que segons les dades facilitades per la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra, cada dia s’aturen entre 10 i 12 intents d’ocupar un habitatge a la nostra ciutat.

En aquest sentit, demanen la creació d’una oficina que doni suport a les víctimes, els propietaris dels habitatges; que mentre duri l’okupació no hagin de pagar les factures dels subministraments ni els impostos i que es controlin els empadronaments sense títol habilitant, és a dir, els empadronaments sense domicili fix. Diuen que aquesta manera es podria saber quants habitatges estan okupats i quants immigrants sense papers hi ha a la ciutat.

La formació també presenta 3 acords de junta de portaveus: demanen que el districte 7 tingui una biblioteca pública, que es revisin els locals d’oci nocturn per controlar que es compleixin les normatives de seguretat i que es condemnin les agressions als joves de l’organització constitucionalista S’ha Acabat a la UAB per part del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

Vox Propostes Resolució Ple Octubre 6 Vox Propostes Resolució Ple Octubre 4 Vox Propostes Resolució Ple Octubre 3 Vox Propostes Resolució Ple Octubre 2 Vox Propostes Resolució Ple Octubre 1