Vox estudia accions legals per incitació a l’odi durant el Ball de Plaça

Vox Terrassa denuncia que els seus regidors van viure una situació d’indefensió durant el Ball de Plaça de Festa Major. Assegura que van ser víctimes, per segon any consecutiu, d’un linxament públic, davant de la indiferència de la resta de la corporació municipal. En culpa les entitats de cultura popular catalana que, segons la formació d’ultradreta, compten amb l’empara de l’Ajuntament de Terrassa. De fet, el fa responsable d’aquesta situació, que considera intolerable.

Per a Vox, els fets de diumenge van començar el mateix dia de la Lectura del Pregó. El partit acusa l’alcalde de donar el tret de sortida de la Festa Major amb un discurs criminalitzador que donava peu al que va passar durant el Ball de Plaça. Per aquest motiu, li retreu que la seva actitud va en contra de milers de ciutadans que, un any més, han estat exclosos de la festa per pensar diferent.

També subratlla que les entitats de cultura popular estan subvencionades amb milers d’euros pagats per tots els contribuents, inclosos els votants de Vox. Per això, recorda que són la tercera força política a la ciutat perquè així ho han volgut 8.380 persones.

A més, explica que els regidors de Vox van ser convidats a marxar de la Festa Major. Per al partit, és inacceptable que es vulgui expulsar de la vida pública a qui discrepa dels discursos oficials.

Finalment, anuncia que els serveis jurídics de Vox estan estudiant accions legals contra els responsables d’aquests fets per incitació a l’odi ideològic.