Vox vol que Terrassa deixi de limitar el preu del lloguer

Vox vol que Terrassa surti de la zona de mercat residencial tensionat per deixar de limitar el preu del lloguer. Així ho demanarà al ple municipal del mes de maig. Segons la formació, des que la ciutat forma part d’aquest grup de municipis catalans, l’oferta s’ha reduït dràsticament. A aquest fet, hi afegeixen la inseguretat jurídica dels propietaris.

vox propostes ple maig alicia tomás

També portarà a ple tres acords de junta de portaveus. El primer vol unificar les tarifes de Taigua i Aigües de Les Fonts a les comunitats de veïns. Segons el partit, el preu del cànon de l’aigua és el doble de car segons la companyia contractada.

aixeta aigua

En segon lloc, la formació proposa la construcció d’un poliesportiu a l’Institut Montperdut. D’aquesta manera donen suport a les reivindicacions del centre.

El tercer acord és per denunciar el tracte rebut per l’associació S’ha acabat en la presentació del documental El precio de la libertad al Cinema Catalunya.

Finalment, i com a declaració institucional, Vox condemna l’atemptat d’Afganistan en el que va morir la farmacèutica titular de la Farmàcia Les Arenes.

flors farmàcia les arenes