Ud Les Fonts Copa Vallès Occidental

Vuit equips inscrits en la segona edició de la Copa Vallès Occidental Terrassa

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha posat en marxa la segona edició de la Copa Vallès Occidental Terrassa. Una competició que va néixer el 2019 i que no va tenir continuïtat per la pandèmia. S’hi han inscrit vuit equips que han competit en la Quarta Catalana: UD Can Trias “B” i CP San Cristóbal “C”, PB Castellbisbal, PB Sant Cugat, Sant Pere Nord, Maurina-Egara, EF Viladecavalls i Pueblo Nuevo 2002.

La Copa Vallès Occidental Terrassa és de caràcter amistós i xiulat amb tripleta arbitral. Arrencarà, doncs, aquest cap de setmana amb les eliminatòries de quarts de final. El 3 i 4 de juny tindran lloc les semifinals. La final s’ha programat pel dissabte 10 de juny. Tot i que el camp encara està per concretar, el Municipal Les Fonts Artur Travesa és la primera opció per part de l’ens federatiu. La UD Les Fonts va ser la guanyadora en l’edició inaugural en la final disputada a l’Estadi Olímpic.

Copa Catalunya Amateur

D’altra banda, la FCF ha fet el sorteig de la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur. Arrenca aquest cap de setmana. Entren en joc els campions de grup de la Quarta Catalana. En total 18 equips, entre ells el CF Can Boada, que debutarà a casa davant el CF Mollet “B”.