Vuit projectes s’enduen el 70 per cent dels suports al Pla d’Acció Municipal

El Pla d’Acció Municipal, el PAM, ja ha acabat la segona fase, de recollida de suports. Els ciutadans han pogut escollir entre les 208 propostes que, de les 493 inicials presentades, complien les condicions fixades pel govern municipal. En aquesta fase hi han participat estat 5.895 persones, gairebé el doble que l’any passat, que han emès un total de 7.384 suports. Un setanta per cent d’aquests s’ha centrat en vuit projectes.

El més votat és la zona poliesportiva de Can Palet de Vista Alegre, que ha rebut més de 800 suports. Al darrera quatre projectes gairebé empatats amb prop de 700 vots. La construcció d’un pipican a Sant Llorenç, la passarel·la de la Riera de les Arenes i la zona esportiva de lleure a la plaça de la font de la Pola per a infants i joves. També la remodelació de la plaça del Mil·lenari, a Sant Llorenç.

Els segueixen els locals per activitats educatives i de lleure infantil, juvenil i familiar construïts amb contenidors de vaixell reciclat, amb 602 suports o la cobertura de la piscina del poliesportiu del Bonaire amb 579. Completa la llista, a distància, el trasllat del restaurant la Trobada en una nova seu de la Associació Local d’Entitats per la Inclusió amb 388. De 200 projectes restants només 7 superen els 40 suports.

Amb aquesta informació el govern municipal ha de decidir ara quines propostes acaba incorporant al Pla d’Acció Municipal per l’any que ve.