Marcel I Berta Gimnàstic Terrassa Parkour

Vuitena posició del Gimnàstic Terrassa en el debut a la Lliga Iberdrola

El Club Gimnàstic Terrassa va iniciar aquest cap de setmana la seva activitat competitiva d’àmbit estatal en dues modalitats, la gimnàstica artística femenina i el parkour.

En gimnàstica artística el Gimnàstic va competir en la primera fase de la Liga Iberdrola 2022-2023, finalitzant en vuitena posició. Aquesta temporada l’equip egarenc presenta canvis importants, amb les baixes de Claudia Villalba i Clara Navarro, que van decidir posar punt final a la seva carrera esportiva, i de Noa Granados, una de les gimnastes amb més projecció. Sense cap gimnasta sènior ni júnior, els objectius marcats són menys ambiciosos a curt termini.

Al Campionat d’Espanya de parkour, celebrat a Pamplona, el Gimnàstic Terrassa va participar amb diferents categories i nivells tant en masculina com en femenina. Marcel Camp, en la modalitat d’Speed i en categoria absoluta, va finalitzar en quarta posició, a poques centèsimes de la medalla de bronze. També va ser quarta, en categoria femenina, Berta Roca  en sub-17 Speed.

Marcel I Berta Gimnàstic Terrassa Parkour

Marcel Camp i Berta Roca es van classificar per a la final de parkour (Font imatge: Gimnàstic Terrassa)