Vytrus Biotech obté la primera patent contra la caiguda del cabell a Europa, Estats Units i Japó

Vytrus Biotech és una companyia terrassenca que treballa amb cèl·lules mare vegetals, les cultiva en reactors amb condicions controlades, estimula el creixement de determinades molècules i n’extreu els principis actius per a la indústria cosmètica. Acaba d’aconseguir la primera patent per a prevenció i tractament de la caiguda del cabell a Europa, Estats Units i Japó.

En concret, ha aconseguit aplicar les proteïnes regeneradores de la cúrcuma a la prevenció i tractament de la caiguda del cabell.

​Les seves investigacions sobre aquest procés van començar al 2016 i el seu principi actiu es comercialitza a diferents laboratoris de 30 països dels 5 continents.

Ara però, després d’un procediment costós i llarg han obtingut el reconeixement científic i legal. Així, poden afirmar que aquest ingredient, Capilia Longa, és eficaç, innovador i sostenible. Reactiva el creixement del cabell, el nodreix i regenera el fol·licle pilós.

Durant el passat exercici, l’empresa biotecnològica fundada el 2009 ha guanyat 6 reconeixements nacionals i internacionals i ha sortit a Borsa. Diuen que això servirà per aconseguir més finançament i fer projectes més ambiciosos i més ràpidament.

Comercialitza 12 ingredients cosmètics obtinguts de 9 plantes. Entre elles, a banda de la cúrcuma amb aplicacions per al creixement del cabell, el cànnabis amb propietats hidratants i l’olivera que estimula mecanismes energètics de la pell.

L’empresa també te un important programa de responsabilitat social corporativa i col·labora amb AVAN, l’Institut Mont Perdut i Creu Roja, entre altres entitats.

Vytrus 2