Werens i Anna Ovni obren el festival Límbic amb un mural al Pont del Gall

Els coneguts artistes urbans catalans Werens i Anna Ovni estan pintant des del passat dissabte un dels murs del Pont del Gall, al Parc de Vallparadís. Una acció inspirada en la natura i que vol establir un diàleg a través del grafit i la pintura mural.

Es tracta d’una de les primeres accions del festival Límbic que Òmnium porta a Terrassa aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig. Aquesta primera activitat, que ha començat uns dies abans, culminarà el darrer dia de Límbic. Així, tots els assistents podran veure quin és el resultat final d’aquesta intervenció que vol deixar empremta a la ciutat.

Aquesta primera edició del festival convertirà Terrassa en un gran escenari de creació contemporània amb una cinquantena de propostes, sota la direcció artística de La Sullivan. Totes les activitats són en català i gratuïtes. En algunes hi haurà limitació d’aforament i caldrà reservar lloc.

La inauguració serà aquest divendres a la plaça Vella amb espectacles de carrer i concerts fins a mitjanit. A La Torre del Palau s’hi faran intervencions artístiques i musicals breus i al Vapor Ventalló actuarà Blanca Llum Vidal i la companyia de dansa LaSadcum. També hi haurà representacions a la plaça Didó i a la placeta de la Font Trobada. Dissabte tota l’activitat del Límbic es trasllada del Centre al Parc de Vallparadís. S’hi podrà veure, entre d’altres, Arox i Galgo Lento, Ginestà, Sílvia Albert i Antònia Vicenç i la companyia de circ Eia.

Per cert que, el festival comptarà amb dos Punts Liles de prevenció i abordatge de les agressions. Estaran a la plaça Vella i a l’Escenari Vela del Parc de Vallparadís.

Límbic Mural Werens i Anna Ovni Límbic Mural Werens i Anna Ovni

Foto Ovni