Xavi Coral i Carles Pons

Xavi Coral i Carles Pons, nous membres del patronat de LaFACT, la Factoria Social de Terrassa

LaFACT, la Factoria Social de Terrassa, ha nomenat aquesta setmana dos nous membres al seu patronat: Xavi Coral, periodista i presentador de TV3, i Carles Pons, soci fundador de The Yellow Nest, un holding d’eficiència energètica que agrupa sis empreses.

Amb aquestes noves incorporacions, LaFACT amplia el seu patronat a un total de 13 membres (persones de reconeguda trajectòria professional i amb arrelament a la ciutat) i  es referma en el seu compromís de servei a la ciutat i a les persones de Terrassa.

El Patronat de LaFACT el formen l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa, la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa, la Fundació Busquets, l’Institut Industrial de Terrassa, la Cecot, el Col·legi d’Advocats de Terrassa, Leitat i Mútua de Terrassa, així com persones de reconegut prestigi a la ciutat.

LaFACT, la Factoria Social de Terrassa, crea oportunitats per a persones amb discapacitat intel·lectual, gent gran i en l’àmbit cultural, gràcies al suport de les persones i entitats que confien en els productes i serveis de les seves socioempreses.

El seu patronat és l’òrgan gestor encarregat de vetllar pel compliment d’aquest propòsit i de donar veu a les persones de Terrassa, que són la raó de ser de l’entitat.