Xavi Hernández ja mana al Barça

Dilluns va ser el dia de la seva presentació, en un ball de masses, i avui el primer de treball. Xavi Hernández ja ha agafat les regnes del primer equip del FC Barcelona en la primera sessió d’entrenament.

Al vestidor de la Ciutat Esportiva Joan Gamper el tècnic egarenc ha conegut un per un els jugadors que té disponibles i ha presentat tot el seu staff tècnic. A més dels terrassencs Òscar Hernández, Sergio Alegre i Iván Torres, que venen amb ell de l’Al-Sadd, Xavi ha recuperat per al primer equip el fisioterapeuta egarenc Jaume Munill, fins ara a la secció de futbol sala. Una persona de la seva confiança en la seva etapa com a jugador i que respon als canvis que ja va anunciar ahir en roda de premsa en els serveis mèdics del club.

Després l’equip blaugrana s’ha entrenat sobre la gespa de la ciutat esportiva, amb molta presència de jugadors del filial, fins a set en total, per les baixes entre lesionats i els convocats per les seves seleccions. Xavi debutarà a la banqueta la setmana vinent en el derbi contra el RCD Espanyol al Camp Nou.

Entrenament Xavi Fc Barcelona

Xavi Hernández, en presència de Joan Laporta, dirigint-se als jugadors al vestidor. Amb el tècnic arriba un staff amb un clar accent egarenc (Font imatge: FC Barcelona)