Xavi Matilla serà el candidat de TeC a l’alcaldia a les eleccions del 2019

El Plenari de Terrassa en Comú celebrat el dijous 11 d’octubre ha acordat per unanimitat que l’actual portaveu del Grup municipal Xavier Matilla sigui el candidat de TeC a l’alcaldia a les eleccions municipals de maig de 2019. El Plenari també li ha fet confiança per tal que Matilla s’encarregui de configurar l’equip que hi haurà de concórrer a les eleccions primàries que se celebraran previsiblement el mes de febrer de 2019.

Davant el plenari, Matilla ha agraït la confiança atorgada, la qual interpreta com un reconeixement al bon treball realitzat durant aquest mandat, tant per ell com pel conjunt del grup municipal de TeC: “després de 4 anys a l’Ajuntament, Terrassa en Comú ha demostrat que està en disposició de guanyar les eleccions i liderar un nou projecte polític per a Terrassa. Després de 40 anys de governs del PSC, aquest últim any hem presenciat la seva decadència i, fins i tot, la seva implosió. Terrassa, que ha estat històricament i que és una ciutat progressista, necessita un nou projecte polític, que respongui a les necessitats i als reptes que té actualment la ciutat. Un projecte que estigui liderat per gent amb les idees necessàries i la força per tirar-lo endavant. Per aquest motiu, assumeixo el repte amb il·lusió i amb el compromís de configurar un equip que representi el que és Terrassa avui dia, i que estigui a l’alçada del que la ciutat necessita”, ha defensat Matilla.

El Plenari de Terrassa en Comú és l’espai de presa de decisions estratègiques de l’organització del que formen part totes persones que treballen de forma activa tant a les comissions tècniques com els eixos de TeC.