Xavi Pérez: “Competirem els dos partits i estem convençudes que les podem guanyar”

Aquest dijous arrenquen les semifinals del play-off per al títol a la Divisió d’Honor Femenina de waterpolo, eliminatòria al millor de tres partits. Com a tercer classificat de la fase regular, el CN Terrassa començarà la sèrie visitant el segon, el CN Mataró, a les sis de la tarda.

El conjunt de Xavi Pérez, que per segona vegada consecutiva lluitarà pel títol, vol reivindicar-se davant del vigent campió de Copa, després de la seva eliminació als quarts de final. I ho faran en un escenari, la piscina descoberta Joan Serra, on les egarenques ja van empatar a la lliga.

L’objectiu no és un altre que sumar el primer punt per sentenciar l’eliminatòria dissabte, a l’Àrea Olímpica, tot i la dificultat del rival. Qui penalitzi més en defensa, té les de perdre.

Les apostes donen com a favorites a les del Maresme, ja que no han perdut aquesta temporada contra el CN Terrassa amb un balanç de tres victòries i un empat entre Lliga, Copa de la Reina i Copa Catalunya. Les de Pérez, però, volen fer saltar la banca.

L’altra eliminatòria la disputen el CN Sabadell i el CE Mediterrani, primer i quart classificat, amb un clar paper de favorit per a les vigents campiones.

Entrenament Cn Terrassa Fem Wp 2

El CN Terrassa s’ha classificat per segona vegada consecutiva per al play-off