Xavi Pérez: “Eliminar el CN Mataró és una missió pràcticament impossible, però també un repte majúscul”

Difícilment, però no impossible, podrà repetir l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa el subcampionat de la Copa de la Reina aconseguit la temporada passada a Sabadell (el tercer, després dels del 2013 i 2018). El sorteig de la 25a edició, que arrenca aquest divendres a les instal·lacions del CN Sant Andreu, ha aparellat el conjunt de Xavi Pérez amb el CN Mataró, líder de la lliga i aspirant al títol, en la primera eliminatòria de quarts de final (11.00h).

Sí que és veritat que es repeteix el mateix guió de la temporada passada, que va acabar amb victòria final de les egarenques en la competició disputada a Can Llong, però aquest cop les de Dani Ballart són un equip pràcticament imbatible. A més hi ha el precedent a la lliga, amb dues derrotes per al CN Terrassa.

Per complicar-ho més, en cas d’accedir a semifinals, el CN Terrassa es trobaria el CE Mediterrani, favorit en l’eliminatòria contra el CN Rubí. Millor ho té per l’altre cantó del quadre el CN Sabadell, el defensor del títol, que es veurà les cares amb el CN Sant Feliu, mentre que les amfitriones, el CN Sant Andreu són favorites davant el CN Catalunya. Tot apunta a una final (diumenge, 14.00h) Mataró-Sabadell amb pronòstic incert.

La portera egarenca Sandra Domene, en una acció durant l’entrenament d’aquest dimecres a l’Àrea Olímpica

Cristina Cantero, llençant a porteria. La capitana del CN Terrassa aspira a repetir el guió de la temporada passada