Xavi Pérez no continuarà al capdavant del primer equip femení del CN Terrassa

Xavi Pérez no dirigirà l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa la temporada vinent. En la darrera reunió, la junta directiva de l’entitat ha decidit prendre tot un seguit de canvis en l’estructura organitzativa de la secció de waterpolo, un dels esports fundacionals del club. I un d’aquests és el relleu del tècnic terrassenc.

Properament es convocarà una roda de premsa per informar d’un projecte ambiciós que busca situar el CN Terrassa al capdavant del waterpolo estatal. Els responsables del club egarenc busquen potenciar aquesta secció i treure el màxim rendiment a un planter de jugadors i jugadores que nodreixin els primers equips i evitar així la fuga de talents.

Nou coordinador

Aquí entraria en joc el nou rol de Xavi Pérez, a qui li han ofert la coordinació de les categories inferiors de la secció. Una decisió que ha transcendit quan encara la competició no ha acabat. De fet el conjunt femení es juga dissabte classificar-se per a la Final Four pel títol de Lliga, tot i que no depèn d’ell mateix.

Xavi Pérez

Xavi Pérez amb Eduard Vera, el seu segon les últimes temporades

Joan Herrera, president del CN Terrassa, ha assenyalat a Canal Terrassa que “en cap moment cessem a Xavi Pérez. És un treballador de club i volem que segueixi amb nosaltres. Coneix molt bé la secció i creiem que és la persona idònia per a fer-la créixer. Aquesta i d’altres decisions que estem prenent són pel bé del club, tot i que haig d’entendre que poden no sentar bé un cop les hem comunicat a les persones afectades”.

Xavi Pérez ha demanat temps per prendre una decisió i ha declinat fer declaracions. Algunes fonts assenyalen que el seu substitut és un tècnic de la casa i de fet alguns comptes de twitter especialitzats en el món del waterpolo estatal apunten a Jordi Millan.

Una vida lligada al club

Xavi Pérez, de 40 anys, és tota una institució dins la secció de waterpolo del CN Terrassa. Format com a jugador, de ben jove va passar a formar part de l’organigrama tècnic del club. Amb ell han arribat els majors èxits de la línia femenina. Es va fer càrrec del primer equip la temporada 2006-07. La 2007-08 el va pujar de Segona a Primera Divisió i la 2009-10 a la Divisió d’Honor, pràcticament amb jugadores de la casa.

Un cop assumida la màxima categoria estatal, el conjunt egarenc ha lluitat pels títols amb les grans potències d’aquest esport com són CN Sabadell i CN Mataró. Se li han resistit els títols, però ha aconseguit classificar l’equip per als play-off  en diferents edicions i en el seu palmarès té tres subcampionats de Copa de la Reina (2013, 2018 i 2020). A més, Pérez compta amb diferents medalles als Campionats d’Espanya de base amb el CN Terrassa.

Copa Reina waterpolo CN Terrassa

El CN Terrassa té en el seu palmarès tres subcampionats de Copa, el segon d’ells al 2018

Una projecció que ha portat l’equip femení del CN Terrassa a jugar a Europa les darreres temporades. En aquesta última l’equip ha disputat la fase de grups de la Champions League, una fita històrica per a l’entitat, fent un excel·lent paper en el grup més complicat. Ha finalitzat segon darrera del CN Sant Andreu, el vigent campió de Copa, semifinalista de la Champions i candidat a fer-se amb la Lliga. L’equip egarenc, doncs, s’ha colat entre els Top-8 d’Europa.