Xavier Gómez és el nou president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa

Xavier Gómez és el nou president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, en substitució de Lluís Rístol, que deixa el càrrec que ostentava des del 2009. El nou responsable vol seguir la línia del seu predecessor però té moltes idees noves per rejovenir l’entitat i multiplicar per dos el nombre de socis fins arribar als 400 socis.

Xavier Gómez creu que Terrassa té una oferta gastronòmica i de copes molt sòlida, que cal potenciar. Per això, coincidint amb el tancament de la Zona Hermètica de Sabadell, vol impulsar un departament específic dins del gremi per impulsar l’oci nocturn a Terrassa, connectant el centre amb el nordest de la ciutat.

Una altra de les línies de treball és continuar amb activitats consolidades com les rutes del MenJazz i el De Tapa en Tapa i les Jornades Gastronòmiques de la Caça i el Bolet. Però Gómez vol afegir una nova ruta de tapes i refer la marca Terrassa Gastronòmica.

A més, el nou responsable del Gremi d’Hostaleria vol ampliar la base de col·laboradors per abaratir preus i aconseguir descomptes per als associats.