Xavier Gómez substitueix Lluís Ristol al capdavant del Gremi d’Hostaleria

Des d’aquest dilluns el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca té una nova Junta Directiva que es va escollir en una assemblea extraordinària.

Lluís Ristol que ocupava el càrrec de President des del maig del 2009, no renova el seu càrrec encara que continuarà vinculat a aquesta associació. En Xavier Gómez Febrel, del Restaurant Zurito Terrassa, és a partir d’ara el seu successor i nou President.

Segons l’entitat, es tracta d’una persona jove, dinàmica amb emprenedoria que juntament amb el seu equip continuarà la tasca ben feta durant aquests darrers anys. La nova junta compta també amb Maite Garcia com a sots-presidenta; Alfons Ferrero, secretari i la Núria Garcia, tresorera

Durant aquests a prop de 10 anys que Ristol ha estat president el gremi ha viscut les mobilitzacions per la Llei del tabac, l’ordenança de terrasses de la ciutat, la crisi, el canvi de seu (del carrer Ample a la Carretera de Castellar) i la reestructuració del Gremi.

L’anterior junta també ha revolucionant el calendari d’activitats: la ruta de “Tapa en Tapa”, les jornades de la caça i el bolet, el Menjazz (ruta gastromusical coincidint amb el Festival de Jazz de Terrassa), les activitats de la Festa Major i Fira Modernista, la ruta de tapes EmBARca’t… sense oblidar la tasca duta a terme amb l’Ajuntament de la Ciutat i amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental per donar visibilitat al projecte “Terrassa Gastronòmica” o fer visibles els establiments homologats per l’Associació de Celíacs de Catalunya.

El Gremi d’Hostaleria intenta oferir una programació d’activitats àmplia i variada, amb propostes noves per a cada temporada de l’any.