Xavier Marcet presenta el llibre “L’impacte de la intel•ligència artificial a les empreses”

Aquest dilluns 12 d’abril, de 18:00 a 19:30, a través de la plataforma virtual previ registre online a https://fundacioperlaindustria.org/jornades-suport-industria/, la Fundació per la Indústria i el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona organitzen la presentació del llibre “L’impacte de la intel·ligència artificial a les empreses”, de Xavier Marcet, publicat per l’Observatori de la Indústria del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya amb el suport del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona.

En aquesta publicació, Xavier Marcet explica què és la intel·ligència artificial i com vertebra una nova era tecnològica, analitza l’impacte que tindrà sobre diferents aspectes de la gestió empresarial i proposa una guia per a la incorporació de la intel·ligència artificial a l’empresa.

En el marc competencial del Departament d’Empresa i Coneixement, l’Observatori de la Indústria és la unitat de la Direcció General d’Indústria encarregada de l’elaboració d’informes i estudis d’economia industrial en l’àmbit sectorial i prospectiu, una línia de treball en la qual s’emmarca aquest treball. Es tracta de l’informe número 12 de la col·lecció “Papers de l’Observatori de la Indústria” i ha estat elaborat amb el suport del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Xavier Marcet és consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, format en postgrau en les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura anterior en història per la UAB. Des de 2002 treballa ajudant a empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats.