Xavier Queralt és el nou president del Patronat de la Fundació Antiga Caixa Terrassa

La Fundació Antiga Caixa Terrassa (FEACT), institució que dóna continuïtat a l’Obra Social de la desapareguda Caixa Terrassa renova quatre membres i escull nou president després dels sis primers anys des de la seva constitució.

D’acord als estatuts de la Fundació, en la sessió del passat dimecres va quedar constituït el nou Patronat i es van nomenar els càrrecs de President, vicepresident i els membres de l’Òrgan de control Intern. Com a President va ser elegit per unanimitat Xavier Queralt, que agafa el relleu d’Ignasi Cusidó, i la vicepresidència a Maria Vidal que ja exercia aquest càrrec en el anterior mandat. Per altra banda, el Ignasi Cusidó, que havia estat President fins aleshores, passa a incorporar-se a títol personal com a patró de la Fundació.

La resta de nous representants del Patronat són l’arquitecta Montserrat Pujalt, l’advocada Anna Santaulària i la nova tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Núria Marín. Tots els membres del Patronat han estat nomenats per a un període de sis anys més, i exerceixen el càrrec gratuïtament.

El Patronat està format per representants de l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca, la Fundació Busquets de Sant Vicenç de Paül, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa, l’Institut Industrial de Terrassa, el Centre Tecnològic Leitat, la Mútua de Terrassa i la Patronal Catalana Cecot, així com persones físiques de reconegut prestigi en l’àmbit de les activitats de la Fundació.