230329 Xerrada Pm Oposicions 2

La Policia Municipal ofereix noves places d’agent

La Policia Municipal de Terrassa ha ofert aquest dimecres al matí, juntament amb Foment Terrassa, una xerrada informativa sobre la nova convocatòria de places d’oferta pública que obrirà properament el cos de seguretat municipal.

Davant una seixantena de persones interessades en el procés d’oposició, un sergent de la Unitat Vigilància Territorial Caporals i de la Unitat Relacions i Mediació amb Comunitat han exposat l’exercici de la professió d’agent de Policia Municipal en els àmbits de la policia de proximitat, administrativa, seguretat viària, seguretat ciutadana i policia judicial. Tanmateix, els ponents han explicat l’experiència, en primera persona, de l’oposició: des de la preparació de les proves, la fase de formació a l’acadèmia o el període de pràctiques; així com diversos consells i estratègies per fer front a la recerca d’informació per la preparació de la prova tècnica i fase de selecció competencial.

Les bases de la convocatòria es podran consultar quan es publiquin a https://aoberta.terrassa.cat/ocupacio/ i tota l’actualitat referent al procés d’oposició es pot consultar a https://www.terrassa.cat/noves-places-d-agent

230329 Xerrada Pm Oposicions 2

Foto: Ajuntament de Terrassa