Xerrada motivacional per a la gestió d’equips a l’oficina Store Rambla d’Ègara de CaixaBank

L’oficina Store Rambla d’ Egara Terrassa de CaixaBank va acollir dimarts, 6 de juny, la xerrada “Com gestionar equips i motivar a les persones en les organitzacions”. A la sessió es va posar en valor temes com que una de les claus de l’èxit a l’hora de gestionar equips de treball, resideix en la capacitat que té el líder per motivar i treure el millor de cada persona, amb les aptituds i àrees de millora que té cadascú.

En aquesta xerrada s’ofereix la informació necessària per a la gestió d’equips com un tema de primer ordre en qualsevol estructura organitzacional. A aquesta capacitat de motivació s’uneix l’habilitat de comunicar de manera empàtica i assertiva, i l’esforç per facilitar i crear un bon ambient de treball.

Les xerrades DialogA són una iniciativa de CaixaBank, que es duu a terme en les oficines Store de l’entitat. Es tracta d’una sèrie de xerrades i tallers d’interès, impartides per experts de primer nivell. Estan obertes al públic de manera gratuïta, i el format permet la interacció entre els clients i els ponents.

Tota la informació al detall està accessible al web de Dialoga, on els propis clients poden gestionar la seva plaça i rebre notificacions sobre els esdeveniments als quals s’apuntin.