El Terrassa FC destitueix Xevi Molist i Juanjo García sona com a substitut

El Consell d’Administració del Terrassa FC ha destituït el tècnic del primer equip, Xevi Molist, segons el comunicat que ha fet oficial aquest dilluns a la tarda el club egarenc. Molist va arribar a la banqueta terrassista el 3 de juny del 2019, ocupant el lloc de Cristian García, per la qual cosa ha dirigit l’equip per espai d’una temporada i mitja.

En la seva primera campanya (2019-2020) va estar a punt d’aconseguir l’ascens a la Segona Divisió “B”, però va perdre la final del play-off contra el CE L’Hospitalet. Aquesta segona campanya portava una bona dinàmica, però les darreres ensopegades al camp del Vilafranca (2-0) i sobretot l’última contra la Montañesa (1-0), cuer del subgrup “A” de Tercera, semblen haver motivat la decisió del Consell d’Administració. Actualment el Terrassa, que s’ha posat com a objectiu pujar de categoria, és tercer a la classificació amb 17 punts, un més que el seu proper rival, el CE Manresa.

El Terrassa ha volgut agrair públicament “la dedicació i implicació de Molist durant aquests mesos de treball i li desitja tots els èxits personals i professionals”.  En declaracions a Canal Terrassa, el director esportiu Miquel Ezequiel ha assenyalat que “les raons són únicament esportives. L’equip necessitava un canvi de rumb”. Ara mateix es desconeix el seu substitut, però, dels tres noms que hi ha sobre la taula, el que més sona és el de Juanjo García, tècnic del Badalona i del Júpiter, entre d’altres equips. “És el més ben posicionat, però no hi ha res signat encara”, afegeix Ezequiel.

L’objectiu és que García dirigeixi l’equip en l’entrenament d’aquest dimarts. Albert González, segon de Molist aquesta temporada, ho farà en la sessió preparatòria programada per aquest dilluns.

Juanjo García, en la seva etapa al Júpiter