Xevi Molist: “El Terrassa FC, per club i per història, ha d’estar més amunt i el primer esglaó és intentar fer el play-off”

Xevi Molist ha estat presentat aquest dimarts a la tarda com a nou entrenador del Terrassa FC. Acompanyat pel president, Jordi Cuesta, i pel director esportiu, Miquel Ezequiel, l’exterrassista ha fet tota una declaració d’intencions.

Ha assenyalat que es confeccionarà un equip competitiu, amb jugadors que vulguin venir a Terrassa per la proposta futbolística i no pas pel diners, amb l’objectiu d’aspirar de nou al play-off d’ascens.

Molist ha aclarit que no es produirà una revolució profunda a la plantilla, però que hi haurà canvis. De fet confia en retenir Sergi Arranz, amb qui va coincidir a l’Horta, i que ha estat el golejador de l’equip i uns dels màxims realitzadors de la categoria.

El nou tècnic del Terrassa ja ha deixat ben clar que no li agrada l’estat de la gespa de l’Olímpic, però que no és excusa per arribar a l’èxit. De fet les condicions del terreny de joc ha estat el punt més distès de la seva presentació. El Terrassa arrencarà la pretemporada el 22 de juliol, cinc setmanes abans que comenci la lliga.

Trajectòria

Xevi Molist coneix molt bé el Terrassa FC. Ha vestit la samarreta terrassista en més de 150 partits en dues etapes diferents, primer quan l’equip estava a Segona Divisió i posteriorment a Tercera.

Al febrer de 2013 decideix posar punt final a la seva etapa al Terrassa per marxa a jugar a l’Horta a la Primera Catalana. S’hi estarà una temporada i mitja fins que penja les botes i decideix, al mateix club barceloní, iniciar la seva carrera com a entrenador.

Primer agafa el conjunt juvenil per passar després a fer-se càrrec del primer equip, amb qui assoleix fa tres temporades l’ascens a la Tercera Divisió. Aquest èxit el catapulta al CE L’Hospitalet, un club de més exigència. La temporada passada classifica els riberencs per al play-off a Segona “B”, però l’objectiu de l’ascens no s’assoleix.

Aquest any L’Hospitalet fa un inici espectacular i comanda la classificació de Tercera, però els mals resultats acaben amb la paciència de la junta directiva, que el destitueix a sis jornades per acabar la lliga i amb l’equip en zona de play-off.

Xevi Molist, que resideix a la ciutat, arriba ara a un club que s’estima, però amb un entorn també molt exigent. Fa sis anys, quan s’acomiadava, ja deixava clar quin era el secret per portar al Terrassa on es mereix.