Xevi Molist: “La nostra il·lusió és que es pugui acabar disputant aquest play-off exprés”

L’entrenador del Terrassa FC, Xevi Molist, ja compta els dies per tornar als terrenys de joc, una vegada la Comissió Delegada de la RFEF ha ratificat el format de play-off exprés per resoldre quin equip català pujarà a la Segona Divisió “B”. No és la fórmula desitjada, però toca adaptar-se a la nova situació que es viurà en unes setmanes si les autoritats sanitàries acaben donant el vist-i-plau.

Tot i el confinament, la plantilla no ha deixat d’entrenar, primer amb sessions telemàtiques a casa i, des de fa uns dies, completant el pla de treball a l’exterior. Per a Hospitalet, Terrassa, Sant Andreu i Europa comença una nova pretemporada per tal d’arribar amb les millors condicions possibles al play-off.

A més de jugar sense públic i en una seu neutral, dues novetats més d’aquest play-off són que cada equip podrà convocar 20 jugadors i fer-ne fins a 5 substitucions durant el partit. I és que, a falta de confirmació, les fases d’ascens se celebraran entre el 10 i el 30 de juliol. Molist vol agrair la seva renovació amb el tan desitjat ascens a Segona B.