L’Àmbit De Servei Sociosanitari De Mútuaterrassa Celebra La Xiii Jornada Amb La Voluntat De Compartir Coneixement Sobre Bones Pràctiques I Projectes De Millora Continua

XIII Jornada de l’Àmbit de Servei Sociosanitari a MútuaTerrassa

Aquest dimarts l’Edifici Docent de MútuaTerrassa ha acollit la XIII jornada de l’Àmbit de Servei Sociosanitari. La iniciativa ha tingut l’objectiu de compartir coneixement sobre bones pràctiques, presentar projectes de millora contínua i aplicació directa i donar a conèixer diversos treballs i experiències desenvolupats el passat 2021 en matèria sociosanitària.

La inauguració ha anat a càrrec del Dr. Esteve Picola, director general de l’entitat i el Sr. Ramon Ramells, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari. Acte seguit ha tingut lloc la conferència magistral a càrrec de la Dra. Teresa Martínez, doctora en Ciències de la Salut, llicenciada en Psicologia, diplomada en Gerontologia Social i experta en el Model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP).

A continuació s’ha celebrat una taula per posar en comú les bones pràctiques desenvolupades en diversos centres de la Fundació Vallparadís. S’ha fet  arran de la implementació d’un instrument en matèria d’ACP concebut per revisar la participació interna.

A més, s’han presentat els projectes de millora continua que opten al Premi al millor projecte. També ha tingut lloc la presentació “L’avaluació de la satisfacció amb el servei en residències dirigides a l’atenció de persones amb Discapacitat Intel·lectual i més necessitats de suport: un estudi pilot a partir de la participació dels propis residents”. A continuació s’ha presentat l’estudi que va obtenir la Beca de la Fundació Docència i Recerca de MútuaTerrassa del passat 2021. 

Finalment ha estat el torn de les presentacions dels treballs i experiències, totes elles vinculades al terreny sociosanitari. El lliurament del premi ha servit com a cloenda de la jornada.

[Foto: MútuaTerrassa]