‘Xiula’ i ‘Ginestà’ tanquen la temporada del TMM

El Terrassa Música Moderna ha tancat la temporada 2020 amb les entrades pràcticament exhaurides dels seus darrers dos concerts, Xiula i Ginestà.

Els primers han tocat aquest diumenge al migdia a la Sala Fred Astaire. Nens i nenes han pogut gaudir del directe del grup que els va ensenyar a apreciar la verdura i el peix.

‘Donem-li la volta al cos’ és el nom del darrer espectacle de Xiula. Divertit i interactiu com sempre, perquè si alguna cosa saben fer aquests quatre músics és connectar amb el públic i ficar-se’l de seguida a la butxaca. Música, jocs, ball i unes lletres escrites amb molt de sentit de l’humor, però també carregades de contingut.

Hores més tard, pujava a l’escenari de la Nova Jazz Cava ‘Ginestà’. La banda, formada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, s’està endisant de ple en els beats i els loops electrònics, però sense perdre l’essència pop-folk que l’any passat els va portar a guanyar, per votació popular, el Premi Enderrock al Millor disc pel seu segon àlbum.

Els germans havien liderat abans una altra banda ‘La Púrria’, però sembla que amb ‘Ginestà’ han trobat el lloc ideal per créixer i consolidar-se com a músics i atrevir-se amb un so més contemporani.