XLVI Premis Ciutat de Terrassa de Teatre: nou equip, mateix esperit

El nou equip organitzador dels Premis Ciutat de Terrassa de Teatre promet continuïtat. Aquest dijous al vespre han presentat la XLVI edició dels guardons, la primera sense qui n’ha estat la principal impulsora els darrers anys, Teresa Casals. La nova junta del Casal de Sant Pere, encapçalada per Eduard Garcia, comporta situar al capdavant del concurs persones que fa temps que hi col·laboren, com Jordi Serra, president de l’agrupació teatral Qollunaka, i Sílvia Bartés, presidenta de PAM Teatre.

Els únics canvis al certamen respecte edicions anteriors seran un jurat format per representants d’entitats de la ciutat relacionades amb el teatre i un nou disseny dels trofeus, a càrrec de l’escultor egarenc Joan Martínez, encara per desvelar.

De les gairebé 50 propostes que s’han presentat a aquesta edició 2020, competiran pels premis un total de 10 companyies de diferents poblacions catalanes, amb l’afegit habitual de la terrassenca Qollunaka fora de concurs. L’agrupació egarenca oferirà “L’últim joc de la nit” l’1 de març.

Així doncs, durant els pròxims tres mesos, la Sala Cespi del Casal de Sant Pere acollirà una representació cada diumenge a les 18h. La programació del guardons arrencarà el 19 de gener i s’allargarà fins al 29 de març. Si l’any passat hi va haver un clar domini de les comèdies, aquest any les obres són més diverses, incloent teatre per al públic adolescent i fins i tot un musical en la funció inaugural, “Bruna”.

Les entrades per a tots els espectacles tenen un preu de 12€, 10€ en el cas de socis, estudiants i jubilats. El veredicte del jurat es coneixerà el dissabte 18 d’abril.