Xocolatada Solidària per la lluita contra el càncer infantil

L’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa ha acollit una xocolatada solidària per recaptar fons per la lluita del càncer infantil. La xocolatada ha estat organitzada per l’AFA de l’institut. Tots els beneficis recaptats són destinats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Durant la tarda, s’ha pogut presenciar diverses activitats com un curtmetratge explicatiu sobre la malaltia, l’espectacle ‘Pirata de plata’ de ‘Factoria del espectáculo’, activitats de màgia i tallers per als més menuts. Gràcies a la solidaritat dels estudiants del centre i els voluntaris, s’han dut a terme tot aquest seguit d’activitats. Amb l’actuació de la Colla de Drac i Bruixes de Can Boada ha conclòs l’exitosa jornada solidària.

A la plaça Vella l’associació Polseres Candela ha organitzat durant la tarda un taller solidari dirigit als infants per tal de poder fer la seva pròpia polsera i una petita contribució a la lluita contra el càncer infantil.

Finalment, el dia conclourà ara a quarts de nou amb l’Ajuntament il·luminat de daurat per commemorar el Dia Internacional del Càncer Infantil on l’associació, Todos contra la Histiocitosis, és l’encarregada de llegir un manifest a l’atri.