Yayá Sidibe seguirà una temporada més al Terrassa FC

Yayá Sidibe es queda al Terrassa FC, segons ha fet oficial el club egarenc, encadenant així la seva tercera temporada. El defensa malià és un dels tres jugadors que té un any més de contracte, així com Coro i Pallàs, però la seva voluntat era pagar la clàusula que el vinculava i canviar d’aires. Els responsables de la parcel•la esportiva del Terrassa, però, s’han assegut aquest dimecres amb el lateral i l’han presentat el seu rol per a la propera temporada, que ha de ser molt important dins de l’esquema de Xevi Molist.

Així doncs, Yayá s’afegeix a Coro i la direcció esportiva confia en que Pallàs també continuï. El defensa egarenc ha manifestat al club les dificultats per compaginar el futbol amb els seus estudis i la seva ocupació laboral, però totes dues parts s’han donat uns dies de marge per tornar-se a reunir.

El Terrassa també espera que Sergi Arranz accepti la renovació que té sobre la taula, però la gran temporada del davanter està dificultant l’operació. La seva cotització és a l’alça i té moltes ofertes de clubs de Tercera Divisió. Respecte a Carlos Guzmán, que també interessa que continuï, el migcampista ja ha manifestat que vol marxar i la seva destinació serà amb tota probabilitat l’AE Prat. És possible que aquest divendres es faci oficial la seva sortida.

En el capítol de fitxatges, el cinquè en arribar pot ser Joel Cañaveras, defensa del Granollers que ja va defensar la samarreta del Terrassa la temporada 2016-17. De moment, són 10 els components de la primera plantilla entre renovacions i noves incorporacions.