Yaya Sidibe també renova pel Terrassa FC i Sergi Pastells estarà d’una a dues setmanes de baixa

El defensa del Terrassa FC Yaya Sidibe ha ampliat el seu contracte fins el 30 de juny de 2019. L’acord s’ha fet oficial aquest dimarts. El jugador malià, que acabava la relació amb el club egarenc a final d’aquesta temporada, ha arribat al número de partits que marcava el seu contracte per renovar-lo automàticament.

De fet Yaya és un dels jugadors més utilitzats per Cristian García, amb un total de 20 partits de lliga, 18 d’ells com a titular. Només el superen el porter Ortega i el migcampista Guzmán. Es converteix en el segon jugador del Terrassa en renovar el seu contracte aquesta temporada. Fa uns dies va ser el defensa Joan Pallàs qui va ampliar-lo fins el juny de 2020.

La mala notícia a les files egarenques és la lesió de Sergi Pastells. El defensa, que es va haver de retirar diumenge en el minut 20 del primer temps davant del Figueres, pateix un microtrencament de sis mil•límetres als isquiotibials de la cama esquerra i estarà de baixa entre i 7 i 14 dies.

La baixa de Pastells s’afegeix a la de Toro, de cara a visitar diumenge el Santboià, tot i que el tècnic del Terrassa podrà comptar amb Raúl Torres, després de complir un partit de sanció.

[Font Imatge: Terrassa FC}