‘Yo chef’, un nou concepte de menjar per emportar que s’acaba fent a casa

El delivery, el menjar per emportar, està a l’alça des que les restriccions per la covid-19 ha obligat molts restaurants a oferir aquest tipus de servei. El xef del Fora de Carta, Alfons Ferrero, però, ha posat en marxa un concepte una mica diferent. Són plats preparats però que el client ha d’acabar de fer-se a casa. D’aquesta manera cadascú li pot acabar de donar el toc personal i fer-se’l una mica seu.

Cada plat els prepara prèviament Ferrero i els envasa al buit. Posteriorment el client els ha d’escalfar a casa i acabar de condimentar-los segons convingui. Aquest procés és especialement útil amb les carns cuites a baixa temperatura.

La proposta es canalitza a través del webYo chef’, dissenyada per l’empresa terrassenca de comerç electrònic ‘Shopworld.cloud’. Allà hi ha els mateixos plats que el restaurant del Camí Fondo ofereix a la seva carta, amb la diferència que, d’aquesta manera, el client participa en la seva elaboració.