Yudi Saint X i Laura Valls tanquen la programació de concerts SalaCat a Terrassa

Després de dos mesos i més de 10 concerts per diferents sales de la ciutat, aquest cap de setmana conclou la programació del cicle SalaCat. Una programació impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya i l’Institut Català de les Empreses Culturals, amb la intenció de promoure el teixit musical del país i donar suport a les sales de concerts catalanes. En el cas de Terrassa, els equipaments que s’hi han adherit han estat La Rasa 64, la sala Fred Astaire i El Vapor-Casa dela Música de Terrassa.

El dissabte 29 de maig  a le 20h serà el torn de Yudi Saint X a El Vapor, la terrassenca presentarà el seu útim treball Selva. Les seves cançons neixen a la seva habitació, amb poc més que un micro i un portàtil, i d’aquí no paren de créixer fins a convertirse en un còctel fet a base de sons onírics, melodies enganxoses i idees absurdes que han aconseguit captar l’atenció de productors i artistes consolidats com el Sr. Chen o Lildami, amb els quals ha col·laborat.

Per altra banda, el diumenge a les 12 del migdia a la Sala Fred Astaire, hi actuarà Laura Valls, que presentarà ‘Mi Forma Animal’, un treball de deu cançons que evoquen el desig, la intimitat, la recerca de l’essència i els qüestionaments socials. L’acompanya Juan Ise, músic de Termas de Riohondo (Argentina) establert a Barcelona, especialitzat en folklore llatinoamericà. Entre els dos combinen veu, guitarra, teclats i sintetitzadors, formant una sonoritat única entre la cançó d’autor, els ritmes llatins com la cúmbia, el son cubà o el tropicalisme, i la música electrònica i urbana.