Yummy Pastisseria participa en la 3a xocolatada solidària contra el càncer infantil

La plaça de La Farinera ha acollit aquest dijous al migdia una xocolatada solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu i a fer que els seus programes de recerca i investigació contra el càncer infantil segueixin endavant.

El mestre pastisser Joan Sáez ha volgut col·laborar amb una iniciativa que arriba a la 3a edició. No és un cas aïllat. A la nostra ciutat, al voltant del 15 de febrer, Dia Internacional contra el Càncer Infantil, s’organitzaran una quinzena més. Bàsicament són escoles, instituts i associacions de mares, pares i famílies d’alumnes però també hi poden participar empreses privades i particulars.

Un grup d’associacions que es dediquen a ajudar nens i adolescents amb càncer i les seves famílies van posar en marxa aquest projecte al 2018. En la primera edició, es fan fer 319 xocolatades a tot Espanya i es van recaptar 158.300 euros. L’any passat, les 864 iniciatives van recollir més de 400.000 euros. Per a aquest 2020 el repte és arribar a les 1.200 xocolatades.

Al web www.xocolatadasolidaria.org hi ha penjada tota la informació necessària. L’import recaptat s’ingressa directament en el compte bancari de l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu.