Cerclemón lliura les seves joguines a la campanya de recollida de Creu Roja

Cerclemón ha lliurat als voluntaris de la Creu Roja les joguines noves aportades pels membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant la seva trobada anual, el passat divendres 1 de desembre.

El lliurament ha tingut lloc a la seu de la Cecot i, en paraules del president de Cerclemón, Santi Sánchez, ha dit que espera “poder ajudar a la Creu Roja a assolir el seu objectiu amb la campanya Cap infant sense joguina d’aquest any, que pretén assolir la xifra de 50.000 joguines a nivell de tot el territori català”.

Des de la comissió solidària del Cercle, es col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives com el Salta Solidari o el Pàdel Solidari del passat mes d’octubre. Cerclemón lliurarà les recaptacions d’aquestes accions el proper 19 de desembre en un acte obert a l’Aula Magna del recinte Cecot.

La Creu Roja, per la seva banda, organitza per 25è any consecutiu aquesta campanya que, en el cas de Catalunya, es desenvolupa a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries, i preveu repartir les joguines a prop de 23.000 infants catalans. Aquesta Gran Recollida de Joguines promou que siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu.