Una persona conduïa drogada i amb el cotxe robat

Una dotació de la Policia Municipal va aturar ahir, a les 16.30, un vehicle que circulava pel carrer de Wagner, amb el carrer de Pau Marsal. En procedir a la identificació, els agents van comprovar que el vehicle constava com a sostret i que la seva titular havia interposat la denúncia dijous, 17 de juny.

A més, el conductor semblava trobar-se sota l’efecte de substàncies estupefaents, fet pel qual se li va realitzar una prova drogo-test, en la qual va donar positiu en cocaïna. Els agents van detenir el conductor per sostracció de vehicle i el van denunciar per conduir sota els efectes de l’alcohol i per proporcionar dades falses, ja que havia facilitat als agents les dades del seu germà.

D’altra banda la policía municipal durant el cap de setmana també ha denunciat una persona per pertorbar el descans dels veïns i per tinença d’una navalla multiús a la plaça de Can Roca. A tres persones per donar positiu en alcoholemia i 11 denuncies més pel consum de begudes alcohòliques al carrer de la Independència amb l’Estació del Nord, entre d’altres actuacions.