afectacions mobilitat per festa major

Afectacions a la mobilitat fins al 3 de juliol per la Festa Major i les obres del Mercat

Fins el proper dimecres 3 de juliol es produiran afectacions a la mobilitat per diversos carrers de Terrassa. El motiu és la celebració de la Festa Major i la finalització de les obres del Mercat de la Independència.

Talls de carrers

La Rambla d’Ègara queda tallada des de la Plaça del Doré fins al carrer d’Arquimedes, en tots dos sentits.

Transport públic

Totes les línies dels autobusos urbans circularan pels carrers d’Arquimedes i de Galileu. Tindran parada al carrer Arquimedes entre els carrers Watt i Infant Martí, Columel·la i Gutenberg, i Volta i Pare Llaurador. Pel que fa al carrer Galileu, serà entre els carrers de Vázquez de Mella i Fra Bonaventura Gran, la plaça Freixa Argemí i el carrer Irineu, la plaça del Progrés i el carrer de Blasco de Garay, i els carrers Infant Martí i Watt. Més informació a www.tmesa.com.

Festa Major 2024 afectacions mobilitat

Servei especial autobusos urbans

Les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 oferiran servei fins a les 3 de la matinada el divendres, dissabte i diumenge de Festa Major.

Divendres i dissabte el Bus de Nit estarà en servei fins a les 5 de la matinada. Diumenge, la línia 9 allargarà el servei fins a les 5 de la matinada.

El dimecres 3 de juliol, en finalitzar el castell de focs i el rom cremat, també hi haurà un servei especial. Serà en les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9. Sortiran de la plaça Lluís Companys i arribaran als barris.

Servei de parada intermèdia en horari nocturn.

Incidències en el servei d’autobús urbà

El dissabte 1 de juliol, amb motiu de la Cursa Atlètica, de 18.30 h a 21.30 h, les línies d’autobusos urbans 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 9, en comptes de circular per la Rambla d’Ègara sentit nord, circularan per l’avinguda d’Àngels Sallent i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol.

Pel que fa a les línies 1, 2, 3 i 6, que habitualment circulen pel Passeig Vint-i-Dos de Juliol sentit oest, circularan per les avingudes de Jaume I, Abat Marcet i Josep Tarradellas.

El dimecres 3 de juliol, amb motiu del Castell de focs, les línies 4, 5, 8 i 9 circularan per la carretera de Rellinars i el Passeig Vint-i-Dos de Juliol, en comptes de fer-ho per l’avinguda de Josep Tarradellas.

Autobusos interurbans

Les línies d’autobusos B8 (Terrassa-Sant Cugat del Vallès-Rubí), C2 (Martorell-Castellbisbal-Terrassa-Sabadell), C5 (Terrassa-Sabadell), M1 (Olesa-TerrasaBellatera), M5 (Terrassa-Vacarisses), M6 (Viladecavalls-Terrassa), M7 (Terrassa-Ullastrell), M8A (Terrassa-Matadepera) i M11 (Terrassa-Coll d’Estenalles-Mura/Talamanca) i M12 (Terrassa-Rellinars-Castellbell i el Vilar), realitzaran parada a l’estació d’autobusos situada a la plaça Doré.

Les línies M1, M5, M6, M7, M8A, M11, M12, les línies exprés E2.1 i E2.2 (Terrassa-Barcelona) i les línies nocturnes N61 i N64 (Terrassa-Sabadell-Barcelona), N66 (Terrassa-Viladecavalls) i N67 (Terrassa-Vacarisses) també s’aturaran al carrer Arquimedes (entre els Volta i Pare Llaurador) i Galileu (entre la plaça Josep Freixa i Argemí i el carrer Irineu).

Taxis

La parada de taxis de l’estació de la Rambla d’Ègara es trasllada al carrer Columel·la. La parada del CAP Rambla funcionarà amb normalitat.

Aparcaments

Tots els aparcaments tindran restriccions d’entrada i sortida coincidint amb la realització de les activitats incloses en el programa de Festa Major.

El pàrquing del carrer de Sant Leopold oferta pel cap de setmana de la Festa Major una tarifa plana de 5€ tot el dia o 3€ per 4 hores.

Persones amb mobilitat reduïda

Les persones amb mobilitat reduïda que disposin de targeta d’aparcament podran estacionar a les reserves especials dins els aparcaments públics. També a la zona blava sense necessitat d’extreure tiquet. A més, s’habilitaran tres noves zones d’aparcament de tres places cadascuna als carrers Indústria, Vallhonrat i Infant Martí.