Facebook Atractius

Els atractius naturals i culturals del Vallès Occidental, els més valorats a les xarxes

Els atractius turístics del Vallès Occidental més ben valorats per potencials turistes són els culturals i els naturals que obtenen una puntuació mitjana de 8,95. Terrassa és un dels municipis que suma més nombre d’opinions sobre els seus recursos turístics. Així ho diu un estudi fet per la Diputació de Barcelona on s’analitza la reputació online corresponent als allotjaments, restaurants i atractius turístics de la comarca, és a dir, el que es diu del Vallès Occidental en les plataformes online.

La valoració a internet dels recursos del Vallès Occidental s’ha situat en un 8,17 sobre 10, per sobre de la nota del 2019 i la més alta de tota la sèrie 2016-2020. Aquesta valoració mitjana està lleugerament per sota de la mitjana de la Regió que és de 8,26. Tant els Allotjaments com els Atractius i els Restaurants han aconseguit millorar la seva valoració mitjana del 2019. La valoració més alta és pels Atractius turístics amb 8,95 punts.

Els Restaurants són els que tenen un major pes en el nombre d’opinions, 50% sobre el total. Els municipis de Sant Cugat del Vallès, Sabadell i Terrassa són els que sumen més nombre d’opinions de recursos turístics, seguit a més distància de Rubí i Cerdanyola del Vallès. Les mitjanes de valoració més altes són pels municipis de Matadepera i Sant Cugat del Vallès. Els allotjaments de la comarca han assolit un 8,03 sobre 10, sobre l’anàlisi de gairebé 39.250 opinions.

Entre els ítems respecte l’allotjament més ben valorats està el Personal, la Neteja i el Confort. Tots els ítems analitzats obtenen valoracions per sobre la mitjana dels allotjaments de la Regió, menys el Personal i la Ubicació. Els restaurants han obtingut una qualificació del 7,81, amb un total de 87.500 opinions. La selecció de restaurants més turístics gastronòmics, el “Club gastronòmic” de la comarca, s’han valorat amb un 8,10, per sota de la mitjana de la Regió, 8,33.